Indoor Taptoe Brunssum

Alle 500 kaarten voor de eerste editie van de Taptoe Brunssum Indoor zijn weg. Het evenement, waaraan vele muziek- en showacts deelnemen, vindt plaats op zaterdag 7 november 2009 in sporthal Rumpen. De gratis kaarten waren vanaf woensdag 30 september verkrijgbaar. Vanwege enorme belangstelling waren de kaartjes binnen enkele dagen weg. De toegangskaarten zullen per post tussen 26 en 30 oktober 2009 aan de aanvragers worden toegezonden.

De Taptoe Brunssum Indoor biedt een drie uur durende show vol muziek en dans. Tot de vele hoogtepunten behoren optredens van Kunst en Genoegen uit Leiden (wereldkampioen op het WMC 2009) en van de Maastrichtse Verkennersband. De Russische danseres Aerial Eniya brengt, hangend in en aan een 10 meter hoog doek, een spectaculair showstuk, daarin muzikaal ondersteund door harmonie De Bazuin. Aan de Taptoe doen verder mee de Coriovallum Pipe Band, Bazuinenkorps Jong Leven, de drumband van fanfare St. Barbara, Scouting St. Vincentius, Schutterij St. Gregorius de Grote en het Engels militaire korps The Band of The Prince of Wales’s Division.

De presentatie van het programma is in handen van Sijtje Terpstra. In de sporthal is een groot videoscherm aanwezig zodat de aanwezigen de show op de voet kunnen volgen. De Lokale Omroep Onderbanken (LOO) zal een registratie maken van deze eerste editie van de Taptoe. Het evenement zal op een nader aangekondigd tijdstip via de LOO worden uitgezonden.

Bron: Limburgse Courant