Naseizoen begonnen!

 

Inmiddels is de zomerstop voorbij. De Band is weer begonnen en we zijn weer direct druk bezig. Jong MVB en de samenspeelgroep repeteren weer. De Show- and Marchingband zal de komende weken nog in Antwerpen, Lommel (2 dagen) en Beauvais (2 dagen) op de taptoes optreden. En mogelijk komt daar nog een heel groot buitenlands optreden bij. We zien een tendens dat er binnen nu en een paar jaar waarschijnlijk geen sprake meer is van een rustig winterseizoen. De voorbereidingen (arrangeer- en ontwerpwerk) voor de WMC show 2017 zijn begonnen.

Daarnaast wordt er momenteel gewerkt aan een mogelijke oplossing voor ons huisvestingsprobleem. Deze zijn momenteel zo pril dat er niks zinnigs over gezegd kan worden. Zodra er zaken concreter zijn, wordt dat natuurlijk bekend gemaakt. In de tussentijd zijn we blij met Kindcentrum Oda die ons heel erg goed steunen en Jong MVB en de leerlingen onderdak bieden.

En dan is er nog onze jaarlijkse rommelmarkt/Fancy Fair die ons handen vol werk geeft. De belangrijkste financiële activiteit van het jaar is dit jaar nog drukker. Doordat we alles in één weekend doen zijn de leden van vrijdag t/m zondag druk in de weer. Druk? Ja! Hebben we er zin in? Absoluut.