Succesvolle première The sky is the limit

Afgelopen zaterdag is de nieuwe show van de MVB, The sky is the limit, succesvol in première gegaan tijdens Taptoe Roermond. Het was voor het eerst in 2,5 jaar dat we een show voor publiek uitvoerden. De laatste keer was november 2019 in Frankfurt. Daarna brak de coronacrisis uit.  Maar liefst 15 debutanten deden mee. Personen die nog nooit een show voor publiek hadden gelopen. Nog eens 2 personen liepen wel al eens een show, maar nog nooit bij de MVB. Daarnaast kwam 1 persoon uit een zwaar revalidatietraject en nog een andere muzikant werd pas 2 weken geleden lid. En die liepen dus gewoon mee!

Maar dan… een heel goede uitvoering! We zijn blij dat het harde werken van de afgelopen maanden zich nu terugbetaald heeft. Een geweldig vertrekpunt om de komende weken verder alles af te werken voor de uitvoering op het Wereld Muziek Concours van 31 juli.

Binnenkort zullen we ook een uitvoering op een nog bekend te maken locatie in Maastricht bekendmaken. Ook staat er een uitvoering in het Belgische Kanne gepland.

The sky is the limit!