Voorverkoop Klankstad Taptoe

In 2010 zal het Haanraadse fluit- en tamboerkorps St. Hubertus haar 75-jarig bestaansfeest vieren. Hoogtepunt tijdens dit jubileumjaar wordt de “Klankstad Taptoe Kerkrade – Showkorpsendag 2010” op zaterdag 29 mei.

Dit bijzondere evenement wordt in samenwerking met de Stichting Combinatie Van Korpsen georganiseerd. De Taptoe zal plaatsvinden in het Gemeentelijk Sportpark Kaalheide. In dit voormalig Roda JC en WMC-stadion zullen acht topverenigingen voor het voetlicht treden. Het deelnemersveld bestaat uit: Kunst & Genoegen Leiden, Pasveerkorps Leeuwarden, Advendo Sneek, Adest Musica Sassenheim, DVS Katwijk, Antonius Heerlen, de Maastrichtse Verkennersband en Fanfaren- und Spielmannszug Altenstadt. Afgelopen week was een afvaardiging van de organiserende stuurgroep op bezoek bij de beschermheer van het jubileumjaar, dhr. Jos Som, burgemeester van Kerkrade om hem het eerste entreebewijs van deze taptoe te overhandigen.

Taptoe Kaulille 2009

Vanaf 1 november 2009 is de voorverkoop voor deze taptoe officieel van start gegaan. Entreebewijzen zijn online te bestellen via de website www.st-hubertus.com.