WMC schrijft over MVB

Dat het WMC inmiddels volop bezig is met promotie mag wel duidelijk zijn. Op de website van het WMC vonden we een tekst waarin de MVB genoemd wordt.

Citaat:

“Bij de stadionwedstrijden in het Parkstad Limburg Stadion gaan Showband Antonius uit Heerlen en de Maastrichtse Verkennersband als vanouds hoge ogen gooien bij de showwedstrijden.
België en dan met name Vlaanderen is met 34 deelnemers in alle wedstrijdcategorieën, behalve show, naast Nederland het best vertegenwoordigd.
Bij de deelnemers aan de showwedstrijden kampen met name de Amerikaanse toppers als de Blue Devils, Phantom Regiment en Caballeros met zodanige financiële problemen dat zij dit keer niet naar Kerkrade kunnen komen. Wel zal de grote marching- en concertband van de Mansfield University Pennsylvania vrijwel zeker van de partij zijn. Uit Canada geven de Calgary Stampede en Stetsons Bands, evenals de showband uit Red Deer acte de presence.
Japan vaardigt het beste van eigen bodem af, Nishihara uit Okinawa. Thailand brengt zeven top showorkesten naar het 16e WMC.”