WMC Tickets

Op zondag 19 juli 2009 zal de Show- en Marchingband MVB voor de zesde keer deelnemen aan het Wereld Muziek concours te Kerkrade. Wij stellen het bijzonder op prijs om door zoveel als mogelijk supporters te worden gesteund en om samen te genieten van deze fantastische dag.

Ons supporterslegioen gaat, net zoals de afgelopen edities, plaats nemen op de Zuidtribune van het Parkstad stadion. Door de gelijktijdige bestelling van de kaarten kunnen wij realiseren dat onze supporters zoveel als mogelijk bij elkaar komen te zitten.

De eventuele korting van 15 % bij bestelling van meer dan 100 kaarten laten wij ten goede komen aan de Band.

Verder kunt u individuele wensen m.b.t.  zitplaatsen en staanplaatsen in andere prijscategorieën vinden op www.wmc.nl Deze dient u zelfstandig te bestellen en af te halen.

Het bestellen van kaarten voor de Zuidtribune van € 22,50 kunt u doen door een email te versturen aan wmctickets@mvbmaastricht.nl o.v.v.  tickets WMC 2009, naam, adres, telefoonnummer en het

Het totale bedrag van de bestelde kaarten dient zo spoedig mogelijk bij te zijn bijgeschreven op SNS rekeningnummer 95.54.22.264 t.n.v. Stichting Trichtse Verkennerband Sterre der Zee. Op het moment dat uw geld is bijgeschreven ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij hopen dat de velen die ons een warm hart toedragen, kunnen komen genieten van onze ABBA show Masters of the Scene.