MADD Maastricht: veiling in het stadhuis

Afgelopen week kregen we een mailtje dat we in het kader van MADD (Make A Difference Day) konden meedingen naar producten en diensten die door bedrijven beschikbaar waren gesteld.

Aangezien we met zo’n grote vereniging aan ongeveer alles wel behoefte hebben (zie citaat Limburger in het artikel) hebben we met een behoorlijke lading op allerlei artikelen en diensten ingeschreven. Spreid je winkansen zouden ze bij een bekend casino zouden zeggen. We hadden gehoopt dat er dan in ieder geval iets over zou blijven.

Er was alleen nog een maar, er moest tijdens de veiling van de producten en diensten iemand van de MVB aanwezig zijn om in 30 seconden uit te leggen waarom je dacht die spullen nodig te hebben.

Eenmaal daar bleek dat die 30 seconden voor ieder te veilen item waren, dus konden afgevaardigden Annelies en Yvonne een keer of 12 opdraven voor een praatje van een halve minuut.

Zoals gezegd dachten we wellicht 1 a 2 items over te houden. Dit werden er uiteindelijk 8!

De band is de volgende items rijker en deze zullen zeker goed van pas komen om de dagelijkse gang van zaken te verbeteren en als promotie voor dit WMC jaar.

De items:

  • Rode Selton thermos koffiekan (b.g.d. Ahrend inrichten)
  • 1 x gratis luchtkussen, spelpakket, audiopakket incl. vervoer (b.g.d. Trajekt)
  • Gratis luchtkussen of een biertap-servies-partytent voor 1 dag, of iets anders uit assortiment (b.g.d. Spabo Partygoods)
  • 2 uren fotografie, digitaal nabewerkt en rechtenvrij (b.g.d. Koen den Os)
  • 10 uren vertaalwerk Engels-Frans of Nederlands-Frans (b.g.d. Aquila Translation)
  • 2 x 1000 copies (b.g.d. Multicopy)
  • 5 groene professionele bureaustoelen (b.g.d. Kracht 12)
  • 1 x hulp bij opmaak en vermenigvuldiging folder/boekje (Trajekt)

We bedanken alle bedrijven en de organisatie voor het beschikbaar stellen van de materialen, jullie hebben de grootste jongerenmuziekvereniging van Maastricht een groot plezier gedaan.

Bij deze nog het krantenartikel. Klik op het plaatje voor een vergroting.

MADD 2009 Veiling