Extraatjes

Op de voorspeelavond en het solistenconcours 14 en 15 maart was er buiten de solisten nog meer te bewonderen, en dat willen wij natuurlijk graag met u delen.

Eén van de leden van de organisatie van de voorspeelavond en solistenconcours heeft de winnaars van de afgelopen concoursen vereeuwigd in een eigen “Wall of Fame”. Met winnaar wordt bedoeld de slagwerker met het hoogst aantal punten van het concours, en de blazer met het hoogst aantal punten van het concours. Zie hier het resultaat.

Onthulling
Onthulling van de “Wall of Fame” van het intern solistenconcours MVB door beschermheer Theo Bovens.

Wall of Fame
“Wall of Fame” bijgewerkt met de winnaars van 2009.

Op de voorspeelavond hadden leden van de marchingband een tweetal ensembles gevormd. Allereerst een Brass Ensemble bestaande uit 3 trompetten, 2 trombones en 1 sousafoon. Zij brachten William Tell, Beyond the Sea en als toegift Jingle Bells in een zeer bijzondere bewerking.

Tweede ensemble was een saxofoon kwartet bestaande uit een bariton-saxofoon, een tenor-saxofoon, een alt-saxofoon en een sopraan-saxofoon. Van dit optreden hebben wij nog geen videobeelden. Mocht u videobeelden hebben van dit optreden, dan verzoeken wij u om zich te melden via het contactformulier. Via het menu Colofon > Contact.

Tot slot hebben wij beelden van een bijzonder optreden tijdens het solistenconcours. Voor het eerst op dit concours een bekkenist die deelnam, namelijk Romy Vanderbooren. Dat is bijzonder, dus hier de videobeelden.

Het is overigens zeer de moeite waard de YouTube pagina van de Maastrichtse Verkennersband te bezoeken. Hier zijn afgelopen dagen meer dan 20 video’s geplaatst waarin de Maastrichtse Verkennersband te zien afgelopen jaren. U kunt naar deze pagina gaan door op de YouTube knop te drukken, rechts op deze pagina.