Opknapbeurt kapel

Al meer dan drie jaar gebruiken we de kapel (de benedenzaal) van het patronaatsgebouw waar we in zitten. De ruimte is minder hoog en aangezien er vloerbedekking op podium ligt is er ook veel minder galm.

Tot kort voor het moment dat wij er in trokken deed de ruimte nog dienst als kapel maar door het samengaan van de Lambertus en Annaparochie werd de ruimte overbodig.

De vloer was vies, de muren zwart geblakerd van de wierrook. Uiteindelijk werd vorige week besloten de kapel voor het concert helemaal te verven. Tegelijkertijd kwam Theo Tilli aanzetten met een lading tapijttegels (stuk of 500), welliswaar veel verschillende kleuren en structuur.

Afgelopen weekend zijn er ongeveer 15 mensen bezig geweest met het verven en leggen van nieuw tapijt. Het verven is af, het tapijt zo goed als (op wat randen en hoeken na).

De kapel oogt weer fris en het ruikt niet meer vreemd!

Dank aan iedereen die zich uit de naad heeft gewerkt! Hulde! Helaas hebben we geen foto’s van de verfploeg 🙁. Debby zou foto’s moeten hebben van het schilderen…we proberen deze ook online te zetten.

Nu staan ook de foto’s online van het verven! Klik hier voor alle foto`s!

Annelies en Yvonne

Annelies en Yvonne hebben 75% van de vloer in hun eentje gelegd en leggen hier de laatste hand aan de tegels na de inloopmat.

Kapel 1

Tjah…veel verschillende tegels, maar wel nieuw!

Kapel 2

Het deel bij het podium

Gaston en tegels

Gaston probeert de meest onmogelijke combinaties uit.

Waar zouden we zijn zonder muziek!

Tijdens de repetitie van Jong MVB waren enkele zwarte pieten langs gekomen. Klik hier voor de foto’s!