‘Vrun vaan de band’ concert

Voor alle vrienden, fans en geïnteresseerden van de band wordt er op zondag 13 december a.s. het jaarlijkse “Vrun vaan de band” concert georganiseerd.
Het spectaculaire concert zal gehouden worden in de rolstoel vriendelijke benedenzaal van het bandgebouw aan de Victor de Steursstraat 15 te Maastricht om precies 10.30 uur en is gratis toegankelijk.


Het jaar 2009 is dan ook zeer succesvol geweest voor de Maastrichtse Verkennersband met als hoogtepunt de WMC deelname door de Show & Marchingband MVB.
Daarnaast heeft ook Jong MVB zich zeer veelvuldig muzikaal laten horen en zien in Maastricht.
De hoge muzikale waardering die zij afgelopen jaren hebben gekregen van nationale en internationale juryleden zullen ze wederom proberen te herhalen tijdens het concert, met een geheel vernieuwd programma.
Laat u muzikaal verrassen met de gevarieerde muziek van klassiek tot disco en alles wat daar tussen zit door Show & Marchingband MVB en Jong MVB.
De slagwerkgroep staat onder verantwoording van LSO slagwerker Raymond Spons en de algehele muzikale eindverantwoording ligt wederom in handen van dirigent Ramon Kusters.
Naast dit jaarlijkse traditionele concert is Jong MVB en de Show & Marchingband MVB regelmatig te beluisteren en te bewonderen tijdens diverse activiteiten in de stad Maastricht.
Ook buitenlandse optredens staan elk jaar op de agenda waarbij de meerdaagse reizen naar Amerika, Duitsland, Italië, Ierland, Engeland en Frankrijk de afgelopen jaren diverse hoogtepunten vormden.
Wederom reizen de leden van Show & Marchingband MVB op uitnodiging naar Chicago Amerika van 5 tot en met 15 april 2010.
Hier zullen zij deelnemen aan de internationale Heartland Taptoe en diverse parades.
Meer info klik hier!

De Show & Marchingband MVB zoekt nog mensen die hun willen steunen voor de reis naar Chicago. Meer info klik hier!