OUD-SECRETARIS HENRI WOLFS OVERLEDEN OP 71-JARIGE LEEFTIJD

Afgelopen zondag bereikte ons het droevige bericht dat onze oud-secretaris Henri Wolfs na een langdurig ziekbed op 71-jarige leeftijd is overleden. Aanstaande zaterdag zal de crematieplechtigheid plaatsvinden in Eijsden.

Henri was vele jaren bassdrumspeler bij harmonie Sainte Cécile uit Eijsden en een liefhebber van de mars- en showwereld. Een nog grotere passie van hem was de autosport en hij was een bekend beoefenaar en uitzetter van auto-oriëntatieritten.

Activiteitenstichting

In 1985 werd Henri secretaris van onze activiteitenstichting. De start van deze stichting was de dramatisch verlopen Taptoe Maastricht. Een stabiel mens zou van minder gek zijn geworden aangezien actievoerend Nederland had besloten onze taptoe tot een mikpunt van strijd te maken in de toenmalige discussie over mondiale ontwapeningsvraagstukken.

Henri was een baken van rust en behield altijd het overzicht en zijn gevoel voor humor. Het was dan ook een logische stap dat hij een aantal jaren later secretaris van de Band werd. Medio 1998 heeft hij het stokje overgedragen, maar bleef secretaris van de activiteitenstichting. Daarnaast was hij altijd bereid om op zijn bescheiden manier een hand te helpen bij onze rommelmarkten, WMC-voorbereidingen etc.

Wij verliezen in Henri een echte Bandvriend met een langdurige staat van dienst. Wij wensen Monique, Xavier, Thierry, Kim, Max en de rest van zijn familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

M.M.