Volle kracht vooruit

We zijn al een paar weken aan het repeteren. We hebben het geluk dat we vrijwel alle gezichten die we voor de coronacrisis zagen, nu ook weer zien. Natuurlijk stopten er ook een paar leden, maar niet meer dan anders. Bijvoorbeeld door verhuizing naar Frankrijk of een studie ver weg. We krijgen van andere verenigingen het signaal dat de opkomst soms gehalveerd is, dus we mogen absoluut niet klagen. Het toont aan dat de band voor veel mensen een geliefde plek is om hun vrije tijd door te brengen.

Achteroverleunen?

Maar we gaan natuurlijk niet stil zitten. Wij willen sterker uit deze coronacrisis komen. Zo heb je wellicht gemerkt dat onze ledenwerving op volle kracht loopt. We zoeken versterking voor alle secties van de show- en marchingband, kleuters voor onze zaterdaggroep, maar ook leerlingen van elke leeftijd die bij nul beginnen of doorgaan waar ze ooit (bij een andere vereniging) stopten en zo een nieuwe muziekhobby starten. Het kan allemaal.

Heb je altijd bij de band gewild, maar getwijfeld? Bijvoorbeeld omdat je niet weet of je wel met show uit de voeten kunt? Of vanwege druk uit je (muziek)omgeving? Het is dan tijd om voor jezelf te kiezen. Wij staan klaar om je op jouw bandreis te ondersteunen met opleiding en coaching. Velen gingen je voor. Wist je dat ongeveer de helft van de leden van de show- en marchingband ooit bij een harmonie of een fanfare gestart is? Er is een reden dat ze de overstap maakten …

Stuur ons een bericht! We maken graag kennis met je.