Presentatie show 9 juni

Bij deze nodigen wij jullie uit voor de première van onze nieuwe WMC show What a wonderful world. Een reis rond de werelddelen. De muziek is gearrangeerd door Raymond Spons en Tey Frantzen en de choreografie is ontworpen door Alain Garnier.

De presentatie vindt plaats op 9 juni a.s. om 16.00 uur op het Vrijthof. Aansluitend zal onze beschermheer de Commissaris van de Koning in Limburg Drs Theo Bovens onze Tambour-Maître zijn nieuwe stok (mace) overhandigen, namens de “Vrun vaan de Band”. De Mace is gemaakt door Paul Roberts naar een ontwerp dat door ons zelf is gemaakt. Zo staat er op de stok een beeldje van de stadsengel, gemaakt door Didier Garnier en zijn het Bandlogo en logo van Sterre der Zee in de stok verwerkt.

De totale presentatie zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen waarna ruim de gelegenheid zal zijn om over de show te praten met onze leden en de ontwerpers Raymond, Tey en Alain. Tevens zal de nieuwe mace van dichtbij te bewonderen zijn.

Tot zondag 9 juni 16.00 uur. Voor degene die zin heeft om “alles” mee te maken; de Band zal omstreeks 15.00 uur marcherend vertrekken vanaf het bandlokaal.