WMC Kaarten

Vanaf nu kun je de kaarten bestellen voor het WMC. Je zit dan samen met alle andere supporters van de band op dezelfde tribune!!
Bestellingen, reacties en vragen kunt je sturen naar: wmctickets@mvbmaastricht.nl. Hierna ontvang je een email met meer informatie.

Tot ziens op zondag 14 juli! En vergeet dit bericht niet te liken en/of te sharen!

Deadline: 15 mei!

Wij stellen het bijzonder op prijs om door zoveel als mogelijk supporters te worden gesteund en om samen te genieten van deze fantastische dag.
Ons supporterslegioen gaat, net zoals de afgelopen edities, plaats nemen op de Zuidtribune van het Parkstad stadion. Door de gelijktijdige bestelling van de kaarten kunnen wij realiseren dat onze supporters zoveel als mogelijk bij elkaar komen te zitten.
De eventuele korting van 10 % bij bestelling tussen 25 en 100 kaarten laten wij ten goede komen aan de Band.
Verder kunt u individuele wensen m.b.t. zitplaatsen en staanplaatsen in andere prijscategorieën vinden op [www.wmc.nl] Deze dient u zelfstandig te bestellen en af te halen.
Het bestellen van kaarten voor de Zuidtribune van € 25,00 p.p. kunt u doen door een email te versturen aan wmctickets@mvbmaastricht.nl o.v.v. tickets WMC 2013, naam, adres, telefoonnummer en het aantal tickets.
Uiterlijk 15 mei dient het totale bedrag van de bestelde kaarten te zijn bijgeschreven op SNS rekeningnummer 95.54.22.264 t.n.v. Stichting Trichtse Verkennerband Sterre der Zee. Op het moment dat uw geld is bijgeschreven ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij hopen dat de velen die ons een warm hart toedragen, kunnen komen genieten van onze show “What a Wonderful World “.