St. Ceaciliafeest 2008

Afgelopen 22 november was er bij de Maastrichtse Verkennersband weer het jaarlijks St. Ceaciliafeest. Het moment waar de leden die nieuw zijn in de orkesten worden geïnstalleerd, de jubilarissen worden gehuldigd en natuurlijk muziek ten gehoren wordt gebracht door beide korpsen, zowel Jong MVB als de Maastrichtse Verkennersband. Een fotoverslag van de avond.

Allereerst natuurlijk het optreden van Jong MVB.St. Ceacilia 2008

Waarbij de nieuwe leden van het jeugdkorps werden geïnstalleerd door voorzitter Mat Garnier, naar goed gebruik bij scouting.
V.l.n.r.: Chelsea Bakker, Rob Pluijmakers, Denis Garnier, Louke Borgers en Calvin Tilli.
St. Ceacilia 2008

Daarna het optreden van de Maastrichtse Verkennersband, die onder andere de mars Castell Coch, en het nummer The Loveboat ten gehore bracht.
St. Ceacilia 2008

De nieuwe leden bij de MVB werden geïnstalleerd, met v.l.n.r.: Niels Gerards, Elsemiek Pappers, Youri Gorissen, Sharon Tilli, Servé Wouters en Joeri Kalkhoven.
St. Ceacilia 2008

Natuurlijk werden er ook weer de nodige mensen in het zonnetje gezet. Zo werden Martin Wetzels, Esther Theunisz, Debby Kusters en Karlijn Van den Heuvel bedankt voor hun inzet afgelopen jaren. Martin voor het regelen van alles wat je maar kunt bedenken op technisch gebied en Esther voor haar inzet bij het derde orkest, de samenspeelgroep. Debby en Karlijn beiden voor hun inzet voor de leerlingenwerving en het solistenconcours.
St. Ceacilia 2008
St. Ceacilia 2008

Dan de jubilarissen die 5 jaar, 10 jaar en zelfs 15 jaar lid zijn. Met 5 jaren zijn dit Noëlle Bouvrie, Tom Ahn, Maud Bouvrie, Renske Titulaer, Jimmy Schipper, Nanny Nafzger, Levien Leenders, Niels Gerards en Gardine Gorissen. Zij onvingen allen de oorkonde voor 5 jaar lidmaatschap.
St. Ceacilia 2008

Yves Vanderbooren en Joeri Bergers, 10 jaar lid van de Maastrichtse Verkennersband.
St. Ceacilia 2008

Alain Garnier is inmiddels 15 jaar lid.
St. Ceacilia 2008

Ter afsluiting nog een speciale installatie. Max Beekwilder werd voor zijn jarenlange inzet bij de vereniging geïnstalleerd als Lid van Verdienste, waarmee hij de eerste is bij de Maastrichtse Verkennersband. Max was vlak na de oprichting slagwerker. Later in zijn leven kwam hij via zijn kinderen weer in aanraking met de Band. Max is al vele jaren penningmeester van de nevenstichting en lid van het Bandcomité. Zijn inzet als vrijwilliger voor het goede doel en de Band in het bijzonder siert hem en zijn gezin. Max was zichtbaar ontroerd met deze uitzonderlijke benoeming, nogmaals proficiat.
St. Ceacilia 2008

Kortom een geslaagd St. Ceaciliafeest, met veel mooie momenten en na het officiële gedeelte nog een leuke feestavond met natuurlijk erwtensoep!! Voor de overige foto’s klikt u hier.
St. Ceacilia 2008